De eisen die heden ten dage gesteld worden aan een werkplek van een medewerker is de afgelopen jaren sterkt veranderd. Zo wel deze de mogelijkheid hebben om overal te kunnen werken en flexibel zijn beschikbaarheid te plannen. Met de komst van de mobiele netwerken met hoge snelheid, is het mogelijk om dit uit te voeren. Dit geldt niet alleen voor de laptop, maar ook voor de mobiele telefonie. Tevens moet de bedrijfsidentiteit gewaarborgd blijven. Als presentatie naar de buitenwereld moet deze eenduidig zijn. Zo wordt wel één domein gebruikt voor de email, maar wordt het eigen mobiele nummer meegezonden, in plaats van het vast nummerblok van het bedrijf. Indien een medewerker niet bereikbaar is, komt het gesprek in de mobiele voicemail box. Het blijft dan de vraag of de beller weer teruggebeld wordt. Hierdoor wordt steeds vaker een voicemail box niet meer ingesproken. Beter zou het zijn wanneer het gesprek bij een collega terecht komt. Deze kan algemene vragen beantwoorden of kijken wanneer de medewerker wel weer beschikbaar is.

Telecompagnie heeft een rijke ervaring in het begeleiden van trajecten met betrekking tot de vervanging van de telefonie oplossing. Hierbij ondersteunen we de klant met het opstellen van de functionele wensen uit de organisatie en deze te vertalen naar een technische oplossing. Daarnaast wordt advies gegeven over de best mogelijke bereikbaarheid.

Telecompagnie houdt zich niet alleen bezig met telefonie, maar pakt ook de onderliggende gebieden aan, zoals LAN/ WAN, Wifi en security.

Een vervangingstraject is volledig uit te besteden aan Telecompagnie.

Graag bespreken we met u de mogelijkheden.

Categorieën: Nieuws